Lumin T3 | Nástupce legendárního streameru je tady!

0
1088

Konečně dorazil nový Lumin T3! Dlouho jsme na něj čekali, těšili se a už je tady! Po prvním vybalení jsme si hned všimli nového odstínu matné stříbrné, který se od původní T2 lišil, ale jinak? To se dovíte ve videu!

Pokud bychom měli vyčíst změny uvnitř přístroje, dostal do vínku především nový chip a hardware, aby byl lépe připravený na budoucí aktualizace a vylepšení. Přeloženo do normální řeči to znamená, že Lumin T2 po firmwarové stránce dospěl k limitům daným hardwarem. Můžeme tedy očekávat, že aktuální stav Luminu T3 není konečný a bude se dále vylepšovat.

A co že by se na něm mělo vlastně vylepšit?

  • Zrychlení načítání souborů a jejich indexace,
  • zvýšení počtu indexovatelných souborů,
  • rychlejší reakce na příkazy zadané v aplikaci,
  • svižnější práce ve streamovacích službách.

A to není k zahození!

Původní Lumin T2 byl oblíbený především pro čistotu reprodukce, zvýraznění detailů ve skladbách, zaměření se na šíři scény i prostorovost. A tohle všechno si T3 ponechává a přidává nový hardware s rychlejším firmwarem vhodným pro budoucí vylepšení. To se bude těžko překonávat!

Opět platí, že především doporučuju si ho přijít k nám poslouchat a klidně můžete vzít s sebou i váš zesilovač, abyste zjistili, zda se bude do vašeho řetězce hodit.

Stačí jen předem zavolat na 721 123 123 a domluvíme si termín poslechu!

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno