Roksan Attessa Streaming Amplifier | Britský zesilovač se streamerem

0
523

Po letošním odhalení cen EISA nás hned zaujalo ocenění pro Roksan Attessa 👈 Tento zesilovač se nám totiž zalíbil v podstatě hned, když k nám do studia zavítal. 130W na kanál, streamovací aplikace od Bluesoundu, která je nejpříjemnější na světě. A skvělý zvuk!

Rozhodli jsme se na něj tedy znovu dopodrobna podívat a pustit si ho na echt anglických reproduktorech. Zvolili jsme tedy Monitor Audio Silver 300 👈.

A hned na první basové lince jsme zjistili, jak to bylo dobré rozhodnutí. Plný a současně akční bas, který se ozval, dal jasně najevo, že jde o velmi vhodné britský pár. Vlastně se už ani nedivíme, že se v minulosti Monitor Audio rozhodl Roksan koupit, protože jsou pro sebe jako dělaní.

Jak jsme u britských výrobců zvyklí, středy jsou malinko upozaděné na úkor právě basů a výšek, ale zrovna výšky daly jasně najevo, že ony a basy tu budou hrát prim. Doporučoval bych spojení s reproduktory s páskovým výškáčem, aby se ze zesilovače dostalo maximum.

Ve videu můžete slyšet dva songy z nichž první je zaměřený čistě na elektroakustickou kytaru a vyzní právě ty čisté výšky. V druhé písničce od Michaela Jacksona jde naopak vnímat lehounce zastřený vokál a objemné basy.

Rád si přečtu vaše názory, takže mi rozhodně dejte vědět, co na zesilovač říkáte vy! Za mě je Roksan Attessa 👈 velmi dobrý a za takovou akční cenu je to úplná paráda!

Pokud máte zájem o detailnější informace nebo o poslech, určitě mi zavolejte na 721 123 123 a domluvíme se.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno