T+A HA 200 & Solitaire P (SE) | sluchátkové kombo pro náročné 🎧

0
652

Německého výrobce hifi T+A není třeba představovat, ale spojení sluchátkového zesilovače 👉 HA 200 se sluchátky 👉 Solitaire rozhodně za představení stojí!

Samotný zesilovač je špičkou ve své kategorii díky nepřeberným možnostem nastavení a na světě neexistují sluchátka, která by tento zesilovač nedokázal pořádné rozpohybovat.

Na první pohled jistě zaujme analogovými ručičkami (stěrači 😊), nastavením vstupů a množstvím výstupů pro sluchátka. A na čitelném displeji vždy uvidíte kvalitu přehrávaného zdroje.

Sluchátka na úrovni

Bavíme se o celém setu, a proto není možné vynechat sluchátka. Magnetoplanární T+A Solitaire P SE jsou známé svou kvalitou zvuku i provedením. Sluchátka krásně sedí na hlavě, nic na nich při pohybu neskřípe a doplňuje je kvalitní odpojitelný kabel. 🎧

Po zvukové stránce jsou sluchátka na úrovni s prokreslenými výškami, vokály zní krásně v popředí a čisté a rychlé basy vše krásně doplňují. 😀

Rozhodně doporučuju si sestavu vyzkoušet, což můžete v našem showroomu ve Zlíně. Stačí si předem zavolat na číslo 📱 227 272 707 a domluvit si termín poslechu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno