MONITOR AUDIO BRONZE 6G

Uznávaná a oceňovaná řada reprosoustav Bronze společnosti Monitor Audio vstupuje do šesté generace! Nová řada Bronze disponuje výběrem z osmi modelů, včetně reproduktoru s podporou Dolby Atmos®. Konkrétně se jedná o dva policové modely Bronze 50 a Bronze 100 a dva podlahové modely Bronze 200 a Bronze 500, středový reproduktor Bronze C150, zadní reproduktor Bronze FX, Dolby Atmos reproduktor Bronze AMS, subwoofer Bronze W10 uzavírá okruh použití pro domácí kino.

Každý reproduktor těží z nových ovladačů s technologií Damped Concentric Mode (DCM), které byly velmi rafinovaně navržen tak, aby optimalizovaly zvukový zážitek.

Ty se dokonale spárují s novým výškovým reproduktorem s vlnovodem Uniform Dispersion (UD) pro bezproblémovou integraci s architekturou přepážky. Nový design skříně je vybaven moderním profilem a samostatnou kontrastní přepážkou doplněnou o výběr moderních povrchových úprav v provedení bílá, černá, walnut čili ořech a urban grey čili „šedá“.

,,posouváme výkon i kvalitu výroby, s cílem vytvořit nejlepší řadu Bronze všech dob´´

Starší generace řady Bronze dosáhly za ta léta mnohých ocenění. Pětihvězdičkové recenze portálu What Hi-Fi?, s trojnásobně oceněným modelem Bronzem 2 za rok 2015, dokonce zařazeným na seznam nejlepších 13 produktů Monitor Audio všech dob. Od svého uvedení v roce 2000 stanovila řada Bronze standard jako lídr své třídy a dnes má tisíce spokojených majitelů po celém světě. Šestá generace staví na bohatém dědictví s cílem vytvořit sadu reproduktorů, která potěší svou vynikající produkční kvalitou a výkonným a detailním projevem.

Všechny byly navrženy tak, aby potěšily každého milovníka hudby či filmu. Díky své elegantní formě vypadá každý z reproduktorů skvěle, ať jsou umístěny kdekoli v místnosti.

Technický ředitel společnosti Monitor Audio, Michael Hedges, řekl:

„Jsem opravdu hrdý na to, čeho se nám podařilo dosáhnout s 6. generací naší řady Bronze´´

Výkon a kvalita stavby jsou nad rámec toho, co by člověk za normálních okolností za tuto cenu očekával a jsem si jist, že je naši zákazníci budou milovat.“.

Nová řada  BRONZE 6 G bude k vidění  na  Audio Video Show v Praze.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno