Zappiti NEO | Šikovný síťový přehrávač

0
806

Taky máte doma velkou zásobu filmů, které byste si rádi přehráli, ale nevíte, jaký přístroj si s nimi poradí? V tom případě doporučuju zvolit Zappiti NEO, protože má oproti konkurenci spoustu výhod! 👍

Neo je nedostižné především v kvalitě zobrazení, což je u multimediálního přehrávače snad to nejdůležitější! Nechybí ani možnost vložit pevný disk, přehrávat z místní sítě anebo ze streamovacích služeb.

Uživatelsky příjemný!

O Zappiti je všeobecně známé, že je radost jejich produkty ovládat. Prostředí Zappiti Neo rychle reaguje, je přehledné a po pár minutách používání se v něm budete cítit jako ryba ve vodě.

Co se týká streamování, tak známé lokální služby jako HBO MAX, O2 a další zvládá bez problému. Jen Netflix je potřeba nastavit přes nativní systém: Aptoid. Zde se pak Netflix přehrává z aplikace obvykle používané v tabletech a mobilech.

Přijďte se na něj podívat!

Pokud vás naše video dostatečně nepřesvědčilo, stačí si zavolat k nám do showroomu ve Zlíně na číslo 📱 227 272 707 a domluvíme si termín! Zappiti máme u nás vystaveno a těší se na vás!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno