Nejnovější přírůstek do našeho studia pochází čistě z Dánska! Tento stříbrný krasavec má nepřeberné množství vstupů a na výstupu posílá do každého kanálu až 100 Wattů při 8 ohmech. 👍

Jde o hybrid, takže se uvnitř něj snoubí přednosti tranzistorů a elektronek. Z obojího si CSA100 bere jen to nejlepší a na výsledném zvuku je krásně slyšet, s jakou bravurou to výrobce zvládl.

Všestranný hráč

Copland se může chlubit tím, k čemu se dokáže postavit čelem. Kromě klasických analogových symetrických i nesymetrických vstupů zaujme i řadou digitálních včetně optiky, gramofonového a asynchronního USB vstupu! 😄

Díky tomu válcuje konkurenci. Navíc s váhou přístroje okolo patnácti kilo cítíte, že jste investovali do pořádného zesilovače.

Zvuk na prvním místě

Všechno, co jsme dosud zmínili, by vůbec nic neznamenalo, pokud by zvuk přístroje nestál za to! 🎵🎵

Během prvních chvilek své oblíbené skladby uslyšíte, jak vám lampy hřejivě ladí v uchu. Současně vnímáte, že přístroj má dostatek výkonu na prohánění i náročných reproduktorů.

Zesilovač jsme zkoušeli na reproduktorech Elipson Prestige Facet 34F, Focal Aria 936 K2 a KEF R11. Všude překvapil svou barvitostí, sytostí, detaily a dynamikou.

Jestli byste si ho rádi poslechli, zavolejte k nám do studia! 🔊🔊😊

 

Pokud jste zdaleka, můžete se aspoň podívat na video UNBOXING COPLANDU CSA100.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno