Pro všechny stávající nebo budoucí majitele sluchátek Focal Utopia, Stellia nebo Clear máme skvělou zprávu!

Ve spolupráci se společností Focal se teď nabízí jedinečná možnost zakoupit špičkový sluchátkový zesilovač Focal Arche za luxusních 48 990,- Kč / 1899 € s DPH.

A proč, že se to oplatí?

Když se teď nebudeme bavit pouze o slevě, která tu je více jak 20.000,- Kč, je dobré si říct, z jakého jiného důvodu Arche zakoupit. Co je to Arche? Arche je jedinečný sluchátkový zesilovač kombinující digitálně-analogový převodník se dvěma režimy zesílení (napěťový a hybridní) v čisté třídě A. Kromě toho nabízí odlišné předvolby pro sluchátka Focal (Utopia, Stellia, Clear, Elegia, Elear), tím si můžete být jisti, že získáte absolutně ten nejlepší zvuk, které sluchátka dokáží ze sebe vyprodukovat. Jeho dual mono konstrukce odděluje levý a pravý kanál od napájecích obvodů. Duální symetrické použití D/A převodníků zajišťuje skvělý zvuk a dovoluje zpracování formátu PCM až do 384 kHz nebo DSD256. Pro zcela nekompromisní řešení je poté analogový signál směrován na dva zesilovací kanály třídy A, přičemž původní zvukový signál je zcela respektován, aby se reprodukovaly i ty nejmenší podrobnosti v záznamu.

Jdu do toho! Ale jak na to?

Stačí, když nám na e-mail info@l-e.cz nebo objednavky@l-e.cz pošlete fotografii sluchátek, kde je zřetelně vidět sériové číslo modelu. Sériové číslo můžete klidně i opsat.

Po jeho zpracování se Vám ozveme telefonicky nebo mailem a vše již zařídíme. Platba je následně možná na dobírku v hotovosti nebo kartou, převodem předem nebo kartou online na webu. O bezpečnou přepravu výrobku se pak postará společnost DPD, která je z naší strany hrazena.

Akce platí do 31. 12. 2020

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno